Изпълнени проекти с инфрачервени панели за отопление и мнения на клиенти

Разгледайте част от изпълнените обекти с инфрачервени панели за отопление

 


Инфрачервено отопление с WiFi управление през интернет

Инфрачервеният панел за отопление с картина и програмируемият интернет термостат са монтирани в дневна стая в къща в София, кв. Драгалевци. Мощността на панела е 800 вата, монтиран на тавана в стаята, да нагрява теракотения под и да стопира хладта навлизаща през прозореца. Панелът е позициониран сравнително централно в помещението за да може да огрява по-голямата част от пода. Който (подът) затоплен лъчисто, да отоплява стаята. Картината е избрана от клиента, от нашата картинна галерия, но можеше да си избере каквото и да било изображение от нета.

Програмируемият интернет термостат бе монтиран и програмиран в присъствието на клиента, бе направен профил в безплатната платформа за управление и бе проведено кратко обучение за работа с приложението и функциите на термоконтролера. Потребителският интерфейс е изключително лесен и интуитивен, така че настройването е детска игра.

 


Панели за отопление монтирани на таваните в 110 м2 панелен апартамент в София

След като миналия отоплителен сезон 14/15 г., клиентът си взе два инфрачервени панела за отопление, за да се запознае с технологията, продуктите и ефективността, за този отоплителен сезон допълни панели за целия апартамент. През лятото се свърза с нас, тъй като правеше ремонт, ние го посъветвахме да заложи таванна изолация от гипсокартон и минерална вата. Обсъдихме с него идеите му за визия и разположение на панелите. Предложихме му варианти за максимална ефективност  и идеална визулна завършеност на стаите и в началото на отоплителния сезон монтирахме панелите в подготвените зони по таваните. Мнението на клиента и месечната му сметка за отопление за месец декември 2015г., можете да видите в нашата Фейсбук страница.


Панел за отопление с картина в чакалнята на лекарски кабинет


Панел с бяло стъкло за хола и с картина за детската

Клиетът се свърза с нас, заинтересован от новото отопление, ние го посетихме за да направим оглед на място, да обсъдим възможностите и да изготвим реална оферта, в зависимост от характеритиките на помещенията. Първоначално той поръча инфрачервен панел за отопление с картина за детската стая, изображението бе избрано от клиента, след като картината бе готова доставихме и монтирахме панела в детската стая. След около две седмици, клиентът се обади, доволен от резултата на първия панел, да си поръча още един за друго помещение. В най-кратки срокове доставихме и монтирахме новия панел.


Стъклен инфрачервен панел за отопление с картина избрана от клиента

След посещение на нашия магазин в София, обсъждане на изискванията на клиента, предоставяне на богата информация за инфрачервеното отопление, избиране на изображение лично от клиента, конкретизирахме поръчката. След няколко дни панелът бе напечатан, доставихме го на клиента (безплатно) и го монтирахме на желаното и подходящо място. След края на монтажа изпихме по кафе с клиента.


Инфрачервени панели за отопление с черно, бяло стъкло и огледало съобразени с изискванията на отделните помещения

След получаване на запитването, посетихме клиента, направихме оглед на помещенията, обсъдихме изискванията му, изготвихме оферта и на другия ден монтирахме панелите.


Инфрачервен панел за отопление, монтиран на тавана в спалня, за максимална ефективност

Инфрачервен панел за отопление 1kW монтиран на таван в спалня

На тавана в спалня

Снимката е изпратена от нашия клиент.


Етаж от къща в София с инфрачервено отопление


Апартамент в София с инфрачервени панели за отопление с картини и един стандартен на тавана в спалнята

Мнението на клиента, публикувано в нашата Фейсбук страница, относно ефективността и качеството на панелите и монтажа извършен от нас.


Стилно изображение върху инфрачервен панел (радиатор) за отопление

Мнението и снимката от клиента, може да намерите също във facebook страницата на Редсън

Какво по-силно доказателство или каква по-добра реклама или презентация на продуктите, можем да направим? Реалните мнения на клиенти, истински хора, за нас е най-добрата реклама. “Око да види, ръка да пипне“. Казаните думи от уста на уста, имат най-силна тежест. Специално за случая можем да кажем, че клиента е проучвал доста време пазара, продуктите, инфрачервеното отопление, като технология и показатели. Дойде на място в офиса ни в град София, с конкретни въпроси за инфрачервените панели, след кратка дискусия и презентация на качествата на това икономично и ефективно отопление, се реши да закупи един отоплителен уред. Избирането на желаното изображение, отне малко време, ние помагахме с предложения и обработка на файловете. В крайна сметка се спря на конкретното абстрактно изображение, ние дадохме всичко от себе си, напечатването на панела да стане възможно най-бързо.

Основната идея на клиента бе да вземе един инфрачервен лъчист панел за отопление, да направи замервания на консумираната мощност, да се убеди в ефективността на новата технология за отопление от първо лице и ако е доволен от показаните резултати, в близко бъдеще да оборудва всички стаи от жилището си с уреди за инфрачервено отопление.

Изключително сме благодарни за отделеното време и енергия от нашия клиент, защото много малък процент хора, имат възможността да отделят част от времето си, за да ни изпратят снимки, мнения, впечатления и коментари за предлаганите от нас продукти и услуги. Даваме всичко от себе си, да бъдем по-близо до нашите клиенти, така според нас се гради име и бизнес


Инфрачервени панели с картини – тематични и икономични в помещения различни

Мнението и снимките от клиента са изпратени на нашата facebook страница.

След задълбочено проучване на характеристиките на инфрачервеното отопление, оценяване на плюсове и минуси, клиентите закупиха един инфрачервен панел за отопление с избрано от тях изображение, в хармония с детската стая, за която е предназначен панелът. След известно време и настъпване на студените зимни дни, достатъчно за впечатление от ефективността на уреда за отопление, засичането на месечните сметки, показва намалена консумация на електрическа енергия. Удовлетворени от качеството на изпълнение, комфортното и икономично отопление, клиентите пожелаха закупуване на още един инфрачервен панел с картина по техен избор. Предпразничната истерия не попречи на бързото изпълнение на поръчката, класирахме се като Коледен подарък.


Абстрактен и модерен инфрачервен панел за отопление в нов апартамент в София. Красота и топлина в едно!

Този екстравагантен, впечатляващ и ефективен инфрачервен картинен панел за отопление, не само перфектно се слива с цвета и мебелите в стаята, но също така икономично и ефективно затопля помещението до комфортна температура. Файла за печат е избран лично от клиента, оразмерен и подобрен софтуерно и директно напечатан със специални нано мастила и UV изпичане, гарантиращи качество и без промяна на цветове и нюанси през дългия живот на работа, около 25-30 години.


Инфрачервени картинни панели за отопление обвързани с интериора в апартамент в София

Три инфрачервени панели за отопление с внимателно подбрани изображения на известни художници, идеално съобразени с интериора, допринасят за комфортно отопление и изключителен визуален ефект в апартамента. Панелите се използват във всекидневната и в спалнята. Употребата на дигитални програмируеми термостати дава възможност за прецизиране работата на панелите за отопление. Фабрично зададените 10 програми и възможността за още 10 индивидуални програми предоставят изключителната възможност за настройка работата на уредите, спрямо вашите лични нужди, работното ви време, училище, университет и други. Веднъж програмирани или избрана фабрична програма, води до прецизно отопление през целия сезон. Включените в комплекта на термостатите 2 алкални батерии, дават възможността за запазване на зададените програми дори при спиране или спад на тока.


Комплекс апартаменти – Банско

Прочетете мнението на “Сейнт Джон Хил” за инфрачервените панели за отопление от Редсън

Хотел с апартаменти “Сейнт Джон Хил” в Банско е оборудван с инфрачервени стандартни панели в дневна стая и спалня, както и панел с огледало за баня. Първите месечни сметки за отопление показват драстичен спад на потреблението на енергия с повече от 40% при използването на инфрачервени панели в сравнение с централната система за отопление в Банско, която са използвали преди. “… В “Сейнт Джон Хил” стартирахме тестването на инфрачервени отоплителни панели преди повече от година, след като проектно монтираната отоплителна система се оказа неефективна и скъпа за поддръжка и експлоатация. При нашето търсене на по-добро и съвременно решение за отопление, намерихме партньор в Redsun. Моделите, които тествахме са от икономичната линия. След обстойното изследване на тези панелни радиатори за повече от година, резултатите от мониторинга на потреблението на енергия, показаха спестяване на енергия между 20% и 45% (в сравнение с първоначално монтираната отоплителна система с електрически нагреватели), инфрачервените панели не произвеждат шум или мирис, както конвекторните радиатори. …


Обновен панелен блок – Благоевград 

Целият апартамент е ремонтиран основно, направена е външна изолация, първи етаж, източно изложение, инфрачервените панели са монтирани на таван от гипсокартон, което позволява да се скрият всички кабели, също така термостата е монтиран правилно на стената на разстояние 1,30 м от пода. Освен свеж и чист вид, обновяването на апартамента, добрата външна изолация  и използването на инфрачервени панели за отопление, води до спестяване на енергия около 30%.


Инфрачервен панел за отопление с картина в кухня – София

В помещение с големина 10 м2 е монтиран стандартен инфрачервен панел за отопление с мощност 550W, индивидуално избрано изображение, монтаж на стената и “Plug-in” термостат. Преминаването към инфрачервено отопление, наличието на 7 см външна изолация от неопор, южното изложение и трети етаж на апартамента, допринесоха за намаляване месечната сметка за отопление с около 35% и заплащане само на изразходваната лична енергия, а не преразпределената, от отоплителното дружество, на целия блок.


Дневна стая с инфрачервен панел за отопление с черно стъкло – София

Ново боядисана и модернизирана дневна стая, апартамент в София. Инфрачервеният панел с черно стъкло, придава допълнителен дизайнерски привкус, приятна топлина и комфортен микро-климат. Дневната стая е място, където да се чувстваш топло и уютно през студените зимни дни. Инфрачервеното отопление и качествените показатели на помещението допринасят за 30% по-малко енергия за отопление.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Scroll Up
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE