Притежаваме сертификати и стандарти за качество от следните организации

Многогодишният опит в производството на инфрачервени панели гарантира, че панелите INFRAPOWER са произведени, така че спазват всички международни стандарти. Покриват много вътрешни и външни изисквания за качество (GS TUV Rheinland Germany certification). Всички използвани компоненти са от най-високо качество. Притежават защитни температурни сензори, предпазващи от прегряване. Панелите INFRAPOWER са около 4 пъти по-устойчиви от обикновените инфрачервени фолиа и панели. Еднородно разпределение на топлината, липса та по-горещи точки, допълнително гарантирана защита при извънредни условия.

Нашите инфрачервени панели за отопление нямат нужда от поддръжка и са с 5 годишна гаранция!


INFRAPOWER Inside

Всички панели с логото INFRAPOWER, имат патентован и изпитан карбон-фибър отоплителен елемент със сребърни вложения. Многогодишният опит в производството на инфрачервени панели за отопление, използването на материали от най-високо качество и покриването на редица изисквания на световни организации за стандарт и качество са гарант за ефективност, надеждност и безпроблемна работа.

Лого разработено в Австрия

Developed in Austria

Тъй като нашият отоплителен елемент (въглеродни влакна с никел и нано сребърен проводник) е разработен от австрийски инженери и лаборатории (в сътрудничество с японски и немски производители), INFRAPOWER използва този знак като показател за актуалното качество на продуктите.

INFRAPOWER работи постоянно заедно с външни лаборатории за постоянно подобряване на отоплителния елемент и респективно, ефективността на панелите.

TÜV GS

Асоциация за Техническа Инспекция е немска организация, която се занимава с това да потвърди сигурността на продукти от всякакъв вид, за защита на хората и околната среда от опасности. Вижте нашия TÜV сертификат тук. GS (Geprüfte Sicherheit) е най-високият стандарт за качество, предоставян от TÜV гарантира отлични показатели! Заради вложената висококачествена епоксидна смола, като покритие и долен слой, панелите INFRAPOWER имат много добра издръжливост и няма опасност от изгаряне. Ние можем да достигнем температура на повърхността до 260°C. Благодарение на перфектно запоените краища на панелите, няма никакъв риск за проникване на вода. Поради това, че са изключително тънки (могат да бъдат направени по поръчка от 0.6мм до 1.4мм), нашите панели могат да бъдат инсталирани почти на всяко място и при всякакви обстоятелства. Прочетете повече тук…

CE

СЕ маркировката представлява знак за съответствие поставян върху определени продукти предназначени за европейския пазар и която декларира, че продуктите отговарят на европейските изисквания за безопасност. Европейското законодателство задължава всеки производител (независимо дали е член на ЕС), да поставя такава маркировка и да изпълнява съпътстващите изисквания, върху тези негови стоки, които ще се продават в Европейската икономическа зона и които поподат в европейските директиви “Нов подход”. С поставянето на този знак, производителят декларира, че продуктът му отговаря на изискванията и са изпълнени процедурите за оценка на съответствието описани в съответната директива. Прочети повече тук…

Seibersdorf Laboratories

Зайберсдорф е популярен като дом на Австрийския Център за Проучвания, сега е променен на Австрийски Институт на Технологиите (АИТ). Международната Агенция за Атомна Енергия се помещава на същото място. В този технологичен център, разположен в Австрия, INFRAPOWER редовно тества карбоновия отоплителен елемент за оптимизиране, развитие и подобряване на ефективността. Заедно с техниците на Зайберсдорф Лаборатории, INFRAPOWER постоянно се опитва да намери нови начини и решения за увеличаване на инфрачервеното отдаване на панелите, за да отговори на повишаващите се очаквания на клиентите.

RoHS

Директива на Европейския съюз 2002/95/EC: Директива относно ограничението на употребата на определени опасни вещества в електрическото и електронното оборудване. RoHS – е често определяна като безоловна директива, но тя ограничава използването на следните шест вещества:

  1. Олово (Pb)
  2. Живак (Hg)
  3. Кадмий (Cd)
  4. шествалентен Хром (Cr6+)
  5. полибромирани бифенили (PBB)
  6. полибромирани бифенил етери (PBDE) PBB и PBDE са забавители на горенето, използвани в няколко пластмаси.

Прочетете повече тук…

IP Standard

Както е определено в международен стандарт IEC 60529, IP кода класифицира и показва степента на защита срещу проникване на твърди елементи (включително часто на тялото, като ръцете и пръстите), прах, случаен контакт и вода в механични кутии без и с наличие на електрическа инсталация.

IP54 гарантира защита срещу: Впръскване на вода

При впръскване на вода срещу корпуса от която и да е посока няма да има вредни последици.

Продължителност на теста: 5 минути
Обем на водата: 10 литра в минута
Налягане: 80-100 kN/m2

Прочетете повече тук…