Партньори и дистрибутори на Редсън в България

С цел да бъдем по-близо до нашите клиенти, постоянно разширяваме мрежата от дистрибутори и партньори на инфрачервено отопление от Редсън.

Нашите партньори са внимателно подбрани, с цел осигуряване на висококачествени продукти и услуги за вас. Винаги търсим нови квалифицирани партньори с цел разпространение на продуктите ни и по-доброто обслужване на клиенти от страната и чужбина. Ако имате интерес, не се колебайте да ни потърсите по всяко време.


Лого СЛАВОВ ООД

Гр. Бургас – СЛАВОВ ООД

Фирма „СЛАВОВ” ООД е създадена през 2007 г. в гр. Бургас с основна дейност проектиране, изграждане и сервиз на слънчеви инсталации, осигуряващи гореща битова вода, както за домакинствата, така и за промишлеността, хотелиерството, развлекателната сфера и други. Бързо навлизащите алтернативни екологични източници на енергия разгръщат обхвата на дейност и в същото време увеличават спектъра на услуги в организацията. Отоплението става част от портфолиото й, а това дава допълнителен тласък към реализирането на все по-големи икономии на енергия за бъдещите клиенти. https://slavov.bg/shop/