Разгледайте част от изпълнените проекти с инфрачервени лъчисти печки за отопление

Мнения на клиенти, референции (препоръки), галерии със снимки. Убедете се сами в качествата и ползите от употребата на инфрачервени лъчисти печки за отопление.


Мобилна кула с водозащитени инфрачервени печки за зонално отопление и охлаждане PERFECTCLIME TOWER с 2 дюзи, в открита тераса на къща.


Инфрачервени печки BURDA SMART 2000 IP24 във външната градина на сладкарници “Неделя” – Гео Милев София


Метростанция летище София Терминал 2

Инфрачервена печка с моментална топлина с оптимален контрол посреща пътниците в метрото на летище София, Терминал 2. Лъчистата печка с дистанционно управление и регулация на мощността през 25%, 50%, 75% и 100% дава възможността за максимална ефективност и моментална топлина само тогава и само където е необходимо. Оптималното използване на енергията и контролът на работата спестява пари и води до максимален комфорт и максимална енергийна ефективност.


Най-топлата зимна градина с най-вкусните пици в Пловдив – АМОРЕ Пицария – Ресторант


Инфрачервеното отопление на бар-градина “Once upon a time”

Градината на бар “Once upon a time“, която се намира в центъра на град София, точно зад сградата на Национална библиотека “Св. св. Кирил и Методий” вече е по-топла и по-уютна от всякога. Благодарение на отоплените бар и два павилиона, клиентите и персоналът на заведението се чувстват много по-комфортно, уютно и топло в хладните есенни дни и нощи. Ефективното инфрачервено отопление, съпътствано с приятната червена светлина, излъчвана от лъчистите печки, придава романтичен привкус на всяка чаша вино или…

Заповядайте да се насладите на топлина, комфорт, стил, дизайн, приятна обстановка, професионално обслужване, богато меню и …


Инфрачервени лъчисти печки в производствено хале на “РЕКСИМ” ЕООД

Рексим ЕООД е производител на спирални тръби, фасонни части, шахти и цистерни от ПОЛИЕТИЛЕН (ПЕВП) и ПОЛИПРОПИЛЕН (ПП) под търговското наименование “SPIRALICO”

Подробности за изпълнението на проекта и етапите от него.


Инфрачервен лъчист отоплител SMART IP20 в сервиз за автомобили – София

В автосервид Евтимов Ауто един уред SMART IP20 инфрачервена лъчиста печка се използва за отопление на една определена работна зона. Това помага за оптимизиране консумацията на енергия и в същото време се отоплява само работната област, точно където трябва и само, когато е необходимо. Възможността за отопление само на необходимата площ, а не на цялата кубатура на работното помещение и благодарение на приятната топлина още от първата секунда на работа, се постига комфортна работна температура с ниска цена за отопление.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.