Реални клиенти, реални обекти, реални монтажи

Има ли по-тежка дума от тази на клиента? Има ли по-естествена визия от реалната снимка? Има ли по-голяма гаранция за една фирма от свършената й работа?

Клиентите ни оценяват изключителното качество и почти неограничените възможности за употреба на предлаганите от нас уреди за отопление и охлаждане. Без значение от мястото на приложение за дома, офиса, индустриални или публични сгради и помещения, ние намираме решение за всяка ситуация и особеност. Избери решението за индивидуалната си потребност/нужда. Виж някои от нашите проекти и мнения на клиенти.


Проекти и референции с инфрачервени панели за отопление

Запознай се с някои от изпълнените проекти от Redsun за отопление с инфрачервени панели. Възможните варианти за инсталация и впечатления от тяхната употреба. Ако имаш въпроси, мнения или препоръки, НЕ се колебай да се свържеш с нас.

РАЗГЛЕДАЙ ОЩЕ


Проекти и референции с инфрачервени лъчисти печки за отопление

Разгледай част от изпълнените проекти от Redsun за отопление с инфрачервени лъчисти печки. Възможните варианти за инсталация и впечатления от тяхната употреба. Ако имаш въпроси, мнения или препоръки, НЕ се колебай да се свържеш с нас.

РАЗГЛЕДАЙ ОЩЕ


Проекти, монтажи и инсталации с подово отопление на ток

Хвърли око на реално направените инсталации с електрическо подово отопление. Придобий представа за рогозките, начина на полагане и свързване. Разгледай контролерите за управление. Изолации, замазки, конекторни кутии и всичко свързано с качественото инсталиране на нашата система за подово отопление на ток. На разположение сме за мнения, препоръки и въпроси.

РАЗГЛЕДАЙ ОЩЕ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.